Aanmelding of verwijzing

U kunt een afspraak maken bij FysioVitaal Krimpen zonder verwijzing van de huisarts of specialist in het ziekenhuis. Sinds 2016 is een verwijsbrief van huisarts of specialist niet meer nodig voor een afspraak fysiotherapie.

De eerste afspraak fysiotherapie is bedoeld voor de intake. Aan de hand van vragen (anamnese) en aansluitend onderzoek zal de fysiotherapeut uw gezondheidsprobleem beoordelen. Na de beoordeling maakt de fysiotherapeut de keuze of u behandeld kunt worden of verwezen wordt naar de huisarts. Indien u verwezen wordt naar de huisarts zal de fysiotherapeut een begeleidende brief met de bevindingen vanuit anamnese/onderzoek meegeven.

Als u lid bent van My Health Club, kunt ook gebruik maken van onze gratis screening spreekuren. Aanmelden hiervoor kan telefonisch per WhatsApp, email, contactformulier of via het screeningsformulier op de balie bij My Health Club. Als u dit hebt ingevuld, wordt u teruggebeld voor een afspraak.
U kunt gratis en vrijblijvend langskomen op deze spreekuren wanneer u niet weet of uw gezondheidsklacht vanzelf weggaat of dat hier behandeling voor nodig is. De fysiotherapeut voert een korte anamnese/onderzoek uit en geeft advies of en welke behandeling passend is voor uw gezondheidsklacht.

Neem voor uw eerste afspraak een ID-kaart en/of zorgverzekeringspasje mee.