Anneli Knops

Algemeen fysiotherapeut

Specialisaties:

  • Schouderklachten
  • Dry needling
  • Revalidatieprogramma bij rugklachten
  • Revalidatie nieuwe heup/knie
  • COVID revalidatie
  • Orthopedische revalidatie

Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag

anneli@fysiovitaalkrimpen.nl

BIG-nummer: 59927983704

Ik ben Anneli Knops en sinds 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik mij voornamelijk gericht op het persoonlijke niveau van bewegen. Mijn speerpunt in de behandeling is dan ook grenzen verleggend bewegen

Dit doe ik onder andere middels oefeningen, maar vooral educatie is hierbij essentieel.
Het is belangrijk te weten wat de huidige situatie is, zodat de cliënt weet waar de klachten vandaan komen en waarom bepaalde oefeningen helpen. Hierbij hecht ik veel waarde aan het individuele aspect: samen op zoek gaan naar de therapie die het beste past en goed vol te houden is. Dat is uiteindelijk het belangrijkste.

Tijdens de opleiding heb ik mij verdiept in het pijnsysteem om cliënten met chronische pijnklachten te helpen met het begrijpen en verminderen van deze klachten.

Als werkend fysiotherapeut houd ik mijn kennis op niveau door onder andere cursussen te volgen. Naast algemene fysiotherapie ben ik momenteel verdiepend bezig met de schouderregio en revalidatie bij schouderklachten; zowel sport gerelateerd als bij alledaagse bezigheden.

Naast fysiotherapeute zijn, heb ik uiteenlopende interesses. Zowel thuis video- en bordspellen spelen als uren buiten wandelen en fietsen doe ik graag. Voorheen heb ik een aantal jaar op kickboksen gezeten en gaf ik zelf (boks-)bootcamps aan verschillende groepen.