Kevin Neleman

Sportfysiotherapeut MSc.
Kwaliteitsmanager

Specialisaties:

  • Peesklachten
  • Heup- en liesklachten bij sporters
  • Schouderklachten
  • Sportrevalidatie (o.a. voorste kruisband reconstructie, meniscusoperaties)
  • Sportblessurepreventie
  • Begeleiding return-to-play

Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag

kevin@fysiovitaalkrimpen.nl

BIG-nummer: 00099915966

Ik ben Kevin Neleman en sinds 2021 werkzaam bij FysioVitaal. In 2012 ben ik begonnen als fysiotherapeut en heb kort daarna de Master of Science in Sportfysiotherapie afgerond. Als sportfysiotherapeut heb ik mij verder kunnen ontwikkelen op het gebied van voetbalrevalidatie, heup- en liesklachten bij sporters, peesklachten, schouderklachten bij bovenhandse sporters en blessurepreventie.

Het werken met sporters is zo uitdagend door hun 'drive' weer zo snel mogelijk aan de start te staan. Het begeleiden in return-to-play is maatwerk en elke keer weer een intensieve samenwerking tussen de sporter en mij. Stap voor stap doorlopen we samen de revalidatie. Van A tot Z begeleid ik de sporter en zorgen we dat alle onderdelen die nodig zijn weer optimaal herstellen. Denk aan bewegelijkheid, kracht, explosiviteit, agility, veldtraining en tot aan het opbouwen van de reguliere trainingen.

Naast de sportfysiotherapie in de praktijk in Krimpen, ben ik verbonden aan de mannenselectie van VV Spirit. In de medische staf zorgen we daar voor een zo fit mogelijke selectie.

Binnen de praktijk houd ik mij daarnaast bezig met het kwaliteitsmanagement.

In mijn vrije tijd doe ik aan fitness, ben ik hobby-klusser en trek ik er graag op uit met mijn gezin.