Onze visie

FysioVitaal Krimpen gelooft in de kracht van bewegen. Onze visie ‘plezier in bewegen, in eigen kracht’ sluit hier direct op aan.

Jij als persoon staat bij ons centraal en we zoeken samen de oorzaak van uw klachten en bepalen samen de weg naar verbetering in kwaliteit van leven. We zijn benieuwd naar u als mens achter de klachten en beseffen dat uw gezondheidsprobleem persoonlijk is.

‘Plezier in bewegen, in eigen kracht!’

Om plezier in bewegen mogelijk te maken, zoeken we allereerst de oorzaak van uw pijn of beperkingen. Samen gaan we voor verbetering in kwaliteit van leven door coaching, behandeling en preventie. Denk verder dan de huidige beperking en kom in actie.

De methode die FysioVitaal Krimpen toepast in al haar behandelingen is daadkrachtig, effectief en doortastend. Hierbij stellen we gezamenlijk met u behandeldoelen op die Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden zijn (SMART).
Onze jarenlange ervaring in het werken met (top)sporters is de basis van deze methode. U vindt bij ons eerlijke en betrouwbare zorg die op uw plezier in bewegen gericht is.

We zijn een organisatie die laagdrempelig, toegankelijk en flexibel is. We denken altijd mee in uw specifieke situatie in het plannen van de afspraken en het leveren van de juiste zorg op maat.