Simone Abbring - van Buul

Fysiotherapeut gespecialiseerd in sport
Dry Needling
COVID-19 revalidatie

Aanwezig: maandag en donderdag

simone@fysiovitaalkrimpen.nl

BIG-nummer: 89915983604

Ik ben Simone Abbring- van Buul en sinds 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam, waarna ik direct bij FysioVitaal Krimpen ben gaan werken.
Ik heb sindsdien verschillende sportgerelateerde cursussen gevolgd. Hierna heb ik mij doorontwikkeld in revalidatie bij oncologische processen, orthopedie en COVID-19.
Ik heb diverse cursussen gegeven aan collega fysiotherapeuten over het begeleiden van en trainen met mensen waarbij oncologische processen aanwezig zijn.
Op onze locatie in Krimpen aan den IJssel maak ik kundig en creatief gebruik van alle faciliteiten. Ik ben veel in de fitness te vinden, maar maak ook gebruik van de tennisbanen en het zwembad als dit beter is voor de behandeling.

In 2014 heb ik de basiscursus voor Dry Needling gevolgd. Ik heb hier zeer effectieve behandelresultaten mee behaald en daardoor in 2018 de vervolgcursus afgerond. Dry Needling pas ik veel toe bij spiergerelateerde blessures van sporters.

Vriendelijkheid staat hoog in het vaandel en een persoonlijke benadering, inclusief persoonlijke doelen, zijn belangrijk in de behandeling. Ik zoek graag samen met de cliënt uit wat de oorzaak van de (pijn)klachten is en samen bepalen we actief de behandelstrategie die het beste bij de cliënt past.

Verder ben ik actief bij VV Spirit als fysiotherapeut van de dames- en meidenteams. Op donderdagavond ben ik altijd op de club te vinden. Indien nodig (of omdat het heel gezellig is) ben ik ook op zaterdag bij VV Spirit te zien. Beetje als fysiotherapeut, maar vooral omdat ik het heel gezellig vind met alle meiden.

Ik vul mijn vrije tijd graag op met het werken in de tuin, (het plannen van) stedentrips en sporten.