Sportnetwerk - Gratis Screening

Sporten kent vele voordelen. Je voelt je fitter, je wordt sterker, sneller of leniger. Maar helaas kunnen blessures je sportieve doelen in de weg zitten. Dan zijn wij er om je te helpen!

Voor de verenigingen in ons sportnetwerk bieden wij een gratis screening aan bij blessures of lichamelijke klachten.

Op dit moment bieden wij dit exclusief aan, aan leden van MyHealth Club, vv Spirit (voetbal), De Treffers (handbal), T.V. Langeland (tennis) en CKV KOAG (korfbal). Heeft jouw club of organisatie interesse om sport-partner van FysioVitaal te worden en jullie ook gebruik kunnen maken van gratis screening? Neem contact met ons op!

Gratis screening bij blessures of lichamelijke klachten
Tijdens de screening doen wij een korte check en geven we je advies over het sporten. Ook kan verdere fysiotherapeutische behandeling geadviseerd worden. Uiteraard kun je zelf bepalen of je dat wil. Na de screening zit je nergens aan vast.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de screening te plannen.

Voorwaarden:

  • Bij kinderen onder 16 jaar graag een ouder of verzorger aanwezig bij de screening.
  • De screening is gratis eenmalig per half jaar per persoon (vaker is mogelijk, maar dan geldt een reguliere fysiotherapeutische en uitgebreide intake/screening).
  • We brengen geen verslag uit van de resultaten van de screening.
  • We registreren geen medische gegevens van de uitkomsten tijdens de screening. Wanneer je bij ons in behandeling wilt komen, zullen we een uitgebreide screening doen, die we wel registreren.

Aanmelding gratis screening